Skip to main content

Fotografie Workshop voor Tieners

Wil je graag meer weten over fotografie? Zelf in de studio gaan fotograferen met een echt model? Ik ga je de basis van fotografie uitleggen en begeleid je tijdens het maken van de foto's. Uiteraard geef ik je tips & trucs.

De workshop is bedoeld voor tieners tussen de 10 en 20 jaar. We gaan eerst wat van de basis-theorie doornemen, maar gaan al snel kijken hoe het in de praktijk werkt.

Hoe werk je met een model? Hoe plaats je het licht? Wat is een mooie uitsnede? Is het allemaal nieuw voor je dan komt het nog helemaal goed. Ik begeleid je door de fotosessie heen.

Aangezien we ook gaan kijken naar de techniek van de camera (zoals het instellen van diafragma, sluitertijd en ISO) is deze workshop niet geschikt voor fotograferen met een telefoon.

Na de workshop zit je bomvol ideeen om zelf aan de slag te gaan met model in een studio of op een andere locatie. Je leert de verschillende instellingen van je fotocamera die je in diverse situaties kunt gebruiken. Je ontvangt cursusmateriaal met daarin de onderwerpen die we behandeld hebben om het thuis nog een keer na te kijken.

Datum Nader te bepalen
Locatie Mijn fotostudio in Waalwijk
Duur +/- 3 uur
Doelgroep Tieners
Onderwerpen

Setting / verlichting opbouw
Diafragma (scherptediepte)
Sluitertijd (bewegingsonscherpte)
ISO (ruis)
Werken met een model
Gebruik van props / attributen
Compositie / Uitsnede

Vereiste vaardigheden Geen
Benodigdheden Spiegelreflexcamera *
Aantal deelnemers min. 3 / max. 5
Kosten per deelnemer  €50,-

* Denk ook aan een lege memory card en een volle accu. Heb je zelf geen spiegelreflexcamera, dan kun een van mijn camera’s lenen. Na de workshop ontvang je jouw foto’s via Wetransfer. 

Enkele resultaten van verschillende deelnemers:

Inschrijving

Heb je interesse in de Fotografie Workshop? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in. Wanneer er voldoende deelnemers zijn, plannen we een middag.

Vul hier jouw naam in
Vul een leeftijd in
Invalid Input
Vul hier jouw e-mailadres in.
Ongeldig telefoonnummer
Ongeldige invoer